Ruh haliniz, tarzınız, kıyafetiniz veya bütçeniz ne olursa olsun, herkesin kendine özgü beğendiği bir düğün aksesuarı vardır. Bu mutlu ve özel gününüzde tarzınıza en uygun düğün takılarını bulmak görünüşünüzün yüksek derecede zarif olmasını sağlayacaktır.

Konu düğün takıları olduğunda daha fazla strese kapılmanız mümkün olabilir. Bu noktada size yardımcı olmak adına, mükemmelaltın yüzük, bilezik, kolye ve küpe gibi düğün takılarını seçmenize yardımcı olacak en önemli ipuçlarını ileteceğiz.

1. Düğün Takıları nda Konforlu Altın Küpe

Altın küpe elbette kalitesi ile ön planda olan ve ışıltısı ile göz alan bir parçadır. Ancak düğün takıları denildiğinde sadece güzel olmalarını değil, pratik olmalarını da beklersiniz. Sıklıkla uzun damla küpeler takmayan bir kişiyseniz, kulaklarınızı birkaç gün alıştırmanız gerekebilir.

Elbette küpe seçiminizde diğer aksesuarlarınız ve gelinliğinizin detayları göz önünde bulundurulmalıdır. Elbisenizde süsleme objeler bulunuyor ise bu küçük taşlara uyumlu küpeler tercih edebilirsiniz.

Kıyafet ve düğün takılarınızın dengeli olması gerektiğini unutmayın, göz alıcı bir çift altın küpe takmak istiyorsanız çok çeşitli sayıda aksesuar tercih etmemelisiniz. Diğer aksesuarlarınızı öne çıkarmak istiyorsanız, zarif alyans şeklinde bir altın küpe tercih edebilirsiniz. Küpenizin sadeliği sayesinde dikkati diğer aksesuarlara çekmiş olursunuz.

2. Şık Altın Kolyeniz ile Öne Çıkın

Tek bir kolye, herhangi bir gelinliğin görünümünü tamamen değiştirebilir. Resmi bir gelinlik tercih ediyorsanız, basit bir kristal altın kolye veya pırlanta altın kolye ideal bir son dokunuş olabilir. Giysi ayrıntılı boncuk veya dantel tasarımları içermiyorsa daha ışıltılı bir kolye takılabilir. Kristal ve pırlantalı düğün takıları diğer türlere göre daha pahalı olabilir.

Elbisenizin kesim modeli takacağınız takı modellerini etkileyebilir. Kolyeler kalp yaka ve straplez yakalı gelinlikler üzerinde iyi durabilir, ancak yüksek yakalı gelinliklerde kolye çeşitleri bunaltıcı olabilir.

3. Farklı Stiller fakat Aynı Hisler ile Altın Yüzük

Düğün gününüz için aksesuarlarınızın fotoğraflarda nasıl görüneceğini düşünmelisiniz. Düğün albümü ve fotoğraflar genellikle bütçenin önemli bir noktasını oluşturur. Mücevherinizin video ve fotoğraflarda nasıl görüneceğini düşünün.

Mücevherinizin sadece kişisel olarak değil aynı zamanda kamera üzerinde de harika göründüğünden emin olun. Yüksek kaliteli elmasların, kristallerin ve değerli taşların bir kamera ışığı altında parıldadığını ve göz kamaştırdığını gördüğünüzde, verdiğiniz paraya değdiğini anlayacaksınız.

Chn Gold İstanbul, sizin için seçtiği bir dizi güzel altın yüzük pırlantalarla seçeneklerinizi ciddi oranda daraltır. Altın yüzük seçimi, eşlerden birinin hoşuna giderken diğerinin hoşuna gitmeyebilir. Bu noktada farklı stillerle kendi tercihinizi uygulamanız mümkündür.

4. Altın Bilezik

Bir kış düğünü yapıyorsanız, kış havasına ithaf ederek altın bilezik üzerine pırlantalar seçmeyi düşünebilirsiniz. Gelinliğinizde uzun ve dantelli kol kesimlerini tercih eden bir kişiyseniz, bilezik seçme fikrini bir kere daha gözden geçirebilirsiniz çünkü yüksek oranda görünmeyecektir.

Düğün takıları için yeni alacağınız parçaların mevcut mücevher koleksiyonunuza uyumlu olup olmadığını düşünmeniz uzun süreli bir aksesuara sahip olmanız anlamına gelir. Özellikle gösterişli takılar takmayan biriyseniz büyük gününüzün ardından da bu aksesuarı kullanabilirsiniz. Bu noktada sade bir takı seçmeniz iyi olabilir. Nişan yüzüğünüz ve alyansınızı düşünerek klasik bir altın mücevher de tercih edebilirsiniz.

Taktığınız anda sizi mutlu eden en iddialı düğün aksesuarlarına ulaşmak için Chn Gold, sizi en iyi sonuca ulaştırır. Avangart stilleri ve zarif koleksiyonları sayesinde en mutlu gününüzü en özgüvenli şekilde geçirirsiniz.