Moda sektörü, içinde bulunduğumuz yıl içerisinde son derece hareketli bir şekilde değişmekte ve altın takı trendleri pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir. 2021 altın takı trendleri, altın zincir kolyeleri, asimetrik küpeleri ve bunun gibi birçok beğenilen tarzları ile gündemde kalmaya devam etmektedir. Bu yazımızda sizler için sezonun en çok tercih edilen altın küpeleri, altın kolye modelleri ve altın yüzüklerini bir araya getirdik.

İlkbahar ve yaz mevsimlerinin öne çıkardığı pastel tonlar ve 70’lerin trendleri ile bu yıl modası eskiye dönüşü yeniden yansıtıyor. Uyum gözetmeyen takılar, kişilere farklı ve renkli görünümler sunuyor. Bir çift küpenin birinde farklı stil, diğerinde farklı bir stil olması uyumsuzluğun uyumu olarak bir örnek teşkil ediyor ve çağa uygun görünüyor.

2021’de En Çok Sevilen Altın Kolye Modelleri

İster denize giderken, ister şık bir akşam yemeğinde aksesuar olarak tercih edilen altın kolyeler zarif bir duruş için iyi bir tercihtir. 2021 altın takı trendleri denildiğinde sevilen bir trend olan inci kolyeler özellikle yaz aylarında iyi bir duruş sergilemenize yardımcı olacaktır. Asimetrik tasarımları ve çağdaş damla tasarımları ile inciler, sadeliğin getirdiği şıklığı öne çıkarır.

2021 yılında altın kolye modelleri, zincir tasarımlı görünümleri ile özellikle gençlerin tarzlarını benimsediği bir modeldir ve birçok ünlü marka tarafından öne çıkarılmıştır. Estetiği tam anlamıyla öne çıkaran zincir kolyeler, özellikle aykırı tarzlarda kendini ifade etme biçimi olarak kullanılır.

İsimli veya harfli kolyeler de birçok kişi tarafından yeniden tercih edilmeye başlanan ürünler arasındadır. Modasının hiçbir zaman geçmeyeceğini söyleyebiliriz. Bunun yanında özellikle yaz mevsimlerinde tercih edilen altın deniz kabuğu kolyeleri bozulmayan yapısı ile karşımıza çıkar.

Mücevher Modasında Altın Küpeler

Altın küpeler, geometrik desenleri, düğme modelleri ve asimetrik görünümleri ile bulunduğumuz yıl içerisinde birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Bir yandan eskimeyen stili ile altın halka küpeler, çeşitli temalarda ve günlük yaşantıda doğru bir seçim olarak görülür.

Sanılanın aksine sadece sarı ve beyaz altın küpeler değil, birçok renk seçeneği ile göz kamaştırıcı bir tarza sahip olabilirsiniz. Chn Gold’un çeşitli koleksiyonları sayesinde tarzınıza en uygun parçaları bulmanız mümkündür.

Bunlara ek olarak doğal taş altın küpeler, birçok kişinin ilgisini çeker. Bunun büyük bir nedeni, taşların enerji verdiğine inanmalarıdır. Bu taşlar, ametist, yakut, zümrüt, kuvars, safir gibi taşlardır. Estetik görünümü ile kişilerin dikkatini çeken bu taşlar, görünümü ile paha biçilemez bir etki yaratır.

Her Tarza Uygun Altın Yüzükler

Uzun yıllardır kullanılan evlilik yüzüklerinde özellikle altın yüzüklerin tercih edildiği bir gerçektir. Bir klasik olan sarı altın, zarafet duygusu belirtir. Ayrıca sarı renk çoğu cilt tonu ile uyum sağlar.

Chn Gold bünyesinde, geleneksel ve görkemli altın pırlanta yüzüklerin inceliklerinden

her birey için kusursuz bir mücevher bulunur. Mavi safirli yüzüklerin ışıltılarını ve zarif pembe altın yüzüklerin zarafetini Chn Gold farkı ile deneyimleyebilirsiniz.

Beyaz altın yüzüklerdeki yeni moda, dünya çapındaki en iyi kuyumcuların seçkin ve öncü tasarımlarının bir referansı olarak kurulmuştur. Örneğin, beyaz altın ve pırlanta ile baget kesim zümrüt yüzüğün birleşimi, çekiciliği ve sakinleştirici duruşu sayesinde yeni bir denge hissi yaratır.

Gündelik yaşamda sıklıkla tercih edilen örgü yüzükler, minimal tasarımlar, retro tarzlar ve doğal taşlı yüzükler 2021 yılının en çok tercih edilen parçalarıdır. Chn Gold, bünyesindeki çeşitli altın yüzükler sayesinde birçok kişiye hitap eder.